Oslo massasje kirkeveien homo massasje stavanger thai

Lijana Johansen, soneterapeut, lijana er Oslo Massasjes ekspert på soneterapi. Behandlinger, kontakt oss, den perfekte gaven til noen som fortjener det. Elion Nikqi, terapeutisk massør og bindevevsterapeut, elion er utdannet massasjeterapeut fra Axelssons Bodywork School, Nordens eldste og største skole innen manuelle behandlingsformer. Så ønsker du en terapeut med effektive hender, styrke, forståelse for kropp og ikke minst en som kan løse opp vondter på en god måte, anbefales det å prøve Ronald. Ronald jobber på en dyp og seig måte. I tillegg har hun utdanning innen grunnmedisin og har også tatt kurs i lymfemassasje, klassisk avspenningsmassasje, kinesiotaping, kopping og nada akupunktur (National Acupuncture Detoxification Association). / / alt /, /. Hun har meget god forståelse for kropp og kombinerer ulike behandlingsmetoder for å få det beste resultatet. 10:00 - 21:30, oljemassasje. Noen av kursholderne er Art Riggs, Don Thomson og David Weinstock, som er ledende innen sine fagområder. Lijana tilbyr lymfemassasje, avspenningsmassasje, øre-akupunktur, medisinsk ansikts- og hodemassasje. Han har derfor i lang tid jobbet for å bli massør. .

videoer

Thai student foam.
39 likes 14 were here. Massasje er en form for mekanisk påvirkning av kroppens muskler. Massasje er en deilig måte å roe ned. Klikk Du kan nå bestille gavekort via Welness for all - som sender deg gavekort for.

Oslo massasje kirkeveien homo massasje stavanger thai - Majorstuen Royal

Oslo Massasje i posten eller på e-post. Du bestemmer selv beløpet og kan skrive en personlig beskjed på kortet. GÅ HER FOR Å bestille. Hun skreddersyr behandlingen som er tilpasset kun for deg! Han er dessuten utdannet personlig oslo massasje kirkeveien homo massasje stavanger thai trener. Med sin videreutdannelse innen avansert muskelterapi, strukturell bindevevsbehandling og myofascial release, er Elion en terapeut som tilbyr helhetlig behandling av hver enkelt klient. Ronald har et brennende engasjement for massasje og mener dette er det perfekte yrket.